Bemutatkozás

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Amikor három évvel ezelőtt elkezdtem a blogot, csak az motivált, hogy babanaplószerűen megörökítsem a gyerekeim fejlődését. Tényszerűen beszámoltam a kedvenc játékaikról, hogy mikor nőtt ki a foguk, mik voltak az első szavaik. De valahogy ezeket is mindig a sajátos humorommal fűszereztem, leginkább a magam szórakoztatására, majd észrevettem, hogy ez másokat is szórakoztat, ismeretlenek is olvasnak. Sőt, az anyukák elkezdték egymásnak ajánlani a blogot, terjesztették a bejegyzéseimet, hiszen egy kicsit mindenki magára ismert a történeteinket olvasva. Nem vagyok szuperanyu, bénán főzök, még egy oviszsákot sem vagyok képes megvarrni, mégis rengeteg pozitív visszajelzést kapok, hogy jól csinálom, őszintén, szerethetően. Olvasnak nagymamák, apukák, sőt, elég sokan “gyerektelenül” is.

Blogot akkor írok, amikor időm engedi, nem görcsölök azon, ha egy hétig nincs bejegyzés, nem akarom, hogy kényszerré váljon, hogy a látogatottság motiváljon, mert pont ezzel veszne el számomra az írás varázsa. A kedvenc témám különben a gyerekszáj rovat, eszméletlen szövege van a gyerekeimnek, ezeket igyekszem is mindig melegében kiposztolni a facebookra, aztán általában havonta összegyűjtöm őket egy bejegyzésbe. Ezeknek van a legnagyobb sikerük, amit talán csak a nagyon ritka, de annál ütősebb “férjszáj” rovat múl felül. 🙂

Csatlakozz a facebook oldalamhoz, ha nem akarsz lemaradni!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com