Abigél fotózás képek Réka

Erdőtündérek

Ugyan hoztam már előzetesen egy-egy képet, meg itt-ott csepegtettem a legutóbbi fotózásunk gyöngyszemeiből, de most meg is írnám a történetét az utókor számára és persze megmutatnám a kedvenceimet is.

Az egész azzal kezdődött, hogy még tavaly november magasságában csináltam egy kérdőívet karácsonyi fotózással kapcsolatban, amire kösziköszi, hogy egy csomóan válaszoltatok, mint mindig. Nagy kérdőívgyáros vagyok különben, ez tagadhatatlan. És akkor ott az egyik blogolvasó megemlítette, hogy szívesen csinálna rólunk képeket. Fel is vettük a kapcsolatot, de aztán valahogy annyiban maradt a dolog, mert nekünk már le volt fixálva a karácsonyi családi fotózásunk, aztán meg év elején sokat betegeskedtek a gyerekek, így a tavasz tűnt ideálisnak, főleg, mert akkor már kinti képeket is lehet csinálni. Hogy mégis legyen valami apropója, arra gondoltam, hogy a két lányom születésnapja lenne az ok, hogy újabb képek készüljenek kis családomról. Mondhatnám, hogy hosszasan gondolkoztam azon, hogy családom férfi tagjait is bevonjam a történetbe, de akkor hazudnék. Fricikém apai vérvonala kezd kiütközni és egyre inkább irritálja ha ki kell öltözni valamilyen okból és a pózolás mint olyan is kezd idegenné válni a természetétől (vagy a kialakított imidzsétől).

A lányokkal ellenben könnyű dolgom volt, mert Abikám egy tündérvirágszál és Réka is együttműködő ha éppen jó kedvében van. Na jó, elkezdem már adagolni a képeket, tudom, hogy türelmetlenül várjátok, aztán majd még dumálok hozzá.

005_web

Abi 4 éves, Réka 1 éves

Szóval lefixáltuk az időpontot. Egy dologban biztos voltam, mégpedig abban, hogy milyen ruhában lesznek a lányok. Júliusban lesz tesóm esküvője és már jó előre megvettem a csajoknak a ruhákat. Meg a cipőket. Tökéletes lett minden.

012_web

Ruhák: NEXT
Abi cipő: Deichmann
Réka mokaszin: Tender Toes

Még a helyszínválasztás is, pedig vakaróztunk rajta rendesen. Meglehetősen messze lakunk egymástól a fotóssal és nekem korlátozott vezetői képességeim vannak, így a Népliget mellett döntöttünk. Szerintem jó választás volt!

018_web

Persze nem ment minden zökkenőmentesen, mert miért is ne kellett volna éppen akkor vécéznie Abikámnak amikor megérkeztünk a helyszínre, ahol erre természetesen semmilyen lehetőség nem volt, de azért megoldottuk: ölemben Rékával, át a soksávos körúton, be a legközelebbi szállodába, csókolombocsánat, a gyereknek vécézni kell, rendesek voltak, Abikám trónolt kicsit, majd ezt a kis kitérőt követően kezdődött csak a fotózás.

015_web

Nem vagyok elfogult szerintem, á, dehogy, de egyik lányom gyönyörűbb mint a másik.

021_web 003_web

És ez az erdőtündéres koncepció is jó választás volt. Szerintem. Szerintetek?

028_web

A képekért ezer hála és köszönet Krisztának, az Emlékkönyv fotósának.

035_web

 

 

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

2 hozzászólás

  • Egyáltalán nem vagy elfogult Evi!!!!!♥ 🙂 Gyönyörű fotók készültek a lánykáidról!!! :)♥ Bár megkésve de annál nagyobb szeretettel köszöntöm a kis ünnepelteket!!!♥ 🙂

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com