Egyéb játék

Nyereményjátékok kiszolgáltatott olvasóknak

Drága olvasók!

A tegnapi nagy sikerű facebook poszt hatására, melyben ex-olvasó Ildikó fejtegette önnön kiszolgáltatottságát és az én gusztustalan nyerészkedésemet, ami a nyereményjátékok hozadéka ugyebár, úgy gondoltam, érdemes lenne erről írni pár gondolatot.

Először is tisztázzuk, hogy ez egy személyes blog, amit a szabadidőmben írok nulla forintért csak és kizárólag azokról a dolgokról, amik engem foglalkoztatnak, csak és kizárólag a magam szórakoztatására, úgyhogy ha véletlenül titeket is szórakoztatnak az írásaim, akkor örüljetek, hogy megengedem, hogy ingyen olvashassátok. Ha mégsem akarnátok a jövőben engem olvasni, akkor fizessetek elő a Story magazinra. Egészségetekre és jó szórakozást!

Vannak olyan írásaim, amik nem a blogon jelennek meg és amikért pénzt kapok. Ezzel kapcsolatban nektek annyi a teendőtök, hogy örültök a sikereimnek.

A blogomon azért nincsenek lábkörömgomba-mentesítő és horkolásgátló varázsszer-reklámok, mert fizettem ezért a felületért (Értük ugye, bőven mínuszban vagyok, de legalább nem kell sem nektek, sem nekem undorító képi világú, guglifordítóval magyarított kéretlen reklámokat kerülgetni olvasás közben).

A blogomon nincsenek fizetett reklámok sem. Mindent, amiről eddig valaha írtam, személyesen kipróbáltam. Talán sokalljátok a mosható pelusos írásokat? Nem érdekel. Rám ez az egész moshatózás akkora hatással van, hogy nem tudok nem írni róla. Mi a célom a Work At Home Mamis cikkekkel? Szerintetek az például reklám? Engem az is foglalkoztat. Inspirálónak tartom, hogy olyan anyukákat mutatok be, akik mertek valami mást választani az irodai munka helyett, amitől vidámabb és szebb lett az életük. És ha az én írásom hatására tér be valaki Mezőkövesden a Kedves Pöttyösbe, akkor már nem írtam meg hiába a cikket.

És amikor nyereményjátékot indítok, az egy olyan helyzet, amiben mindenki nyer, de úgy érzem ezt egy kicsit jobban el kell magyaráznom a gyengébbek kedvéért.

A kedves olvasó (továbbiakban Olvasó) ajándékot nyer, ha van kedve játszani és őt sorsoljuk ki. Érthető ha valakinek nincs kedve játszani, hiszen bármikor előfordulhat, hogy mondjuk kézműves szappant sorsolunk ki és Olvasó nem szokott tisztálkodni. Vagy kézműves csokit ajándékozunk és Olvasó nem szereti a csokit. Esetleg könyvet, és Olvasó nem tud olvasni. Mondom, bármi előfordulhat.

A nyereményt felajánló azt nyeri, hogy megismeritek a termékeit, esetleg őt magát és a későbbiekben eszetekbe fog jutni, ha hasonló terméket szeretnétek vásárolni. Én személy szerint szívesebben veszek gyertyát valakitől, akiről tudom, hogy négy gyerek mellett éjszakánként alkot (és az évfolyamtársam volt a Műszakin), mint egy vadidegentől valamelyik karácsonyi vásárban.

És hogy én mit nyerek? Örülök, hogy mindenki elégedett és szuper érzés, hogy én hozzájárultam ehhez. Ja és igen, nemrégiben eljutottam arra a szintre, hogy már én is kapok ajándékba egy-egy terméket. Sajnálod-e tőlem?

Ezzel kapcsolatban persze felmerül a legkényesebb kérdés: állítok-e anyagi haszonszerzés céljából valótlanságot a blogon? Vagyis hogy írom-e valamire, hogy tök jó, mi is ezt használjuk, miközben szerintem szar és egyáltalán nem használjuk? Hát NEM! Főleg azért, mert pénzt nem kapok érte, bár most így hirtelen elgondolkodtam azon, hogy mennyi pénzért mosolyognék Rékával egy Pempörsz pelenka barátságos társaságában. 😛

Na szóval: volt már olyan dolog, ami nem nyerte el a tetszésemet. De erről ti nem tudtok, mert nem írtam róla. És arról sem írtam, hogy szerintem mennyire vacak volt az a hétvégi agyonhájpolt rendezvény amit hónapok óta vártam, vagy mennyit kínlódtam egy hazai gyereknevelős sikerkönyvvel, mire végül feladtam, pedig én aztán sosem adom fel. Meg különben is rettegve írok már bármit is, mert valaki úgyis lesz, aki félreérti és be akar perelni.

Köszönöm, hogy elolvastátok.

Köszönöm, ha részt vesztek a nyereményjátékokban, a héten lehet majd nyerni GFB Natura kézműves szappant, BlackBunny kézműves csokit és  kézműves gyertyát a Gyertyavilág felajánlásából. Köszönöm, ha lájkoljátok majd a felajánlók facebook oldalát, mindnyájan személyes és régi ismerőseim, a termékeiket szeretettel ajánlom. Az alábbi logókra kattintva csemegézhettek és mantrázhatjátok magatoknak az ajándékokat. 🙂

11412415_1095810110446531_5055234791261100706_n black_bunny 12241523_898015160283910_5008331202422196700_n

 

 

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com