Wekerle

Családbarát Wekerle

Ma reggel lezárult az Urbanista és az Otthontérkép közös játéka, a 17 selejtezőből, két elődöntőből és a döntőből álló budapesti Városnegyed-bajnokság, ahol -értelemszerűen- a budapesti városrészek mérkőztek meg a “Legkirályabb városnegyed 2014/2015” címért. Vérre menő küzdelmeket és halálos izgalmakat éltünk át, mi, wekerletelepiek, csak hogy végül toronymagasan győzzünk ezen a tét nélküli megmérettetésen. Természetesen gratulálunk a többi városrésznek is, biztosan jó lehet máshol is élni, de azért Wekerlén egész más. 🙂

Ma reggel érkezett meg a Wekerle újság legfrissebb száma a postaládánkba. A kiadványt önkéntesek szerkesztik, a cikkeket önkéntesek írják, az újságot pedig önkéntesek juttatják el a wekerlei lakosokhoz. És ebben a jubileumi (XXI. évfolyam, 3. szám) kiadványban szerepel az én első, nyomtatásban megjelent cikkem. Mi másról, mint a családbarát Wekerléről.

Sajnos, aki nem itt él, annak nincs lehetősége beszereznie az újságot, így félve ugyan, de megosztom veletek a cikket (a legutóbbi blogbejegyzésem kapcsán hitelrontással és nyilvános helyreigazítással fenyegetőztek,  remélem ezúttal sem kerülök börtönbe…). Mindenesetre vállalom a kockázatot, hogy egy pici ízelítőt ti is kapjatok Wekerléből:

Kép (21)

Kép (22)

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com