gyerekek képek

Mindegyiket másért

Ma este nincsenek itthon a nagyok. Jó néha “megszabadulni” tőlük, mert ilyenkor a hiányuk mindig rádöbbent arra, hogy milyen rossz lenne, ha nem lennének. Amikor velem vannak, túl közel vannak ahhoz, hogy kívülről szemléljem őket, hogy elgondolkozzak a tulajdonságaikon, a természetükön. Egyre kevésbé hasonlítanak egymásra. Fricikém már egy komoly nagyfiú, Abi egy művésznő és kicsi Rékának is kezd már körvonalazódni a személyisége.

Szóval most rájuk gondolok és arra, hogy melyikükben mit szeretek a legjobban. Hogy mi az, ami az ő különlegessége és csak az övé és megpróbálom magamban úgy megfogalmazni a dolgokat, hogy még véletlenül se hasonlítsam össze egyik testvért a másikkal, bezzegezve felemlegetve az égbekiáltó különbségeket. Bevallom őszintén, ez a legnehezebb. De megpróbálom! Mert mindegyiket szeretem, de mindegyiket másért:

Frici

Szeretem az érzékenységét. Olyan gyengéd és figyelmes tud lenni, főleg Rékával meg velem, hogy az bármelyik fehér lovon nyargaló szőke hercegnek a becsületére válna.

Szeretem, hogy olyan okos és azt is, hogy okoskodik, mindent mond, amit tud, kijavítja a felnőtteket is akár. Jó, hogy nem fogad el mindent ész nélkül. Folyton kérdez, remélem mindig ilyen érdeklődő marad.

Szeretem, amikor reggelente vidáman ébred és szökdécselve jön az ágyunkba. Szeretem, amikor kacag.

Szeretek vele társasozni, kártyázni, szeretek neki olvasni.

Szeretek vele kettesben lenni.

SCH_3774-Edit-Edit-2

Fricivel 2014 novemberében

Abi

Szeretem, hogy bátor és leleményes.

Szeretem, hogy annak ellenére, hogy róla azt gondoljuk, hogy mindenhez alkalmazkodik és a jég hátán is megél, néha előbújik belőle a védtelen kisbaba, aki ölelgetésre szorul.

Szeretem amikor bohóckodik, hogy ezzel szórakoztassa kicsi Rékát (meg a környezetét).

Szeretek vele titkos dolgokat kitalálni, csajos dolgokat csinálni.

Szeretek vele kettesben lenni.

SCH_7801-Edit-2

Abival 2015 júliusában

Réka

Szeretem, hogy olyan kis védtelen.

Szeretem, hogy számára én vagyok a minden.

Szeretem, ahogy felragyog az arca, amikor a nagyok foglalkoznak vele.

Szeretem, hogy hálás minden együtt töltött pillanatért.

Szeretek vele kettesben lenni.

1.2

Rékával 2015 szeptemberében

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

1 hozzászólás

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com