Baba-mama cuccokat tesztelek

Türkiz szett nélkül lehet élni, de nem érdemes

Rékának nem áll jól a rózsaszín. Erre különösen üdvözítő rádöbbenni annak tudatában, hogy ötödik lánygyermekként érkezett a szűk családba, így közel egy tonnányi rózsaszín cucca van. Ami jól áll neki, az a fehér és a türkizkék. Ezeket vadászom és bár ruhát még nem vettem neki, hiszen mindene megvan (egyedül a szebbnél szebb mosható pelenkáiban élem ki ez irányú kényszeremet), néha azért elcsábulok egy-egy kiegészítőre.

Legutóbb például a Peggy Baby honlapján botlottam bele egy szettbe, amire okvetlenül szükségem volt:

Főleg, miután végképp rászántam magam, hogy a gyönyörű türkiz-sötétkék csíkos hordozókendőmet karikássá alakíttatom. Elképzeltem, mennyire cukin állna Rékán ez a sapka, de ami a legjobban tetszett, az a lábmelegítő. Vannak ugyan ilyen-olyan kínai gagyi lábmelegítőink amiket még akkor vettem, amikor Abit hordoztam és amikről minden használat során letekeredik egy-egy sor varrás. Így nem is nagyon akartam Rékánál elővenni ezeket a foszladozó csodákat, pedig szükség lenne rá, mert a hordozott gyerek sajátossága, hogy hordozás során felcsúszik a nadrág szára és hacsak nem adok alá harisnyát vagy térdzoknit (márpedig nem adok), kivillan a gyerek bokája. Ezt meg csak egyszerűen ráhúzom a lábszárára és nem kell attól tartanom, hogy megfázik a gyerek. Különben téli időszakban konyhakövön csúszó-mászó gyereknek is ideális és naná, hogy az enyém pont ilyen lesz.

Írtam hát Peggynek, hogy ez mennyire cuki, aztán meg ő írt nekem, mert ő különben ilyen gondolatolvasó és kitalálja az ember vágyait és még szerintem maffiakapcsolatai is vannak a postán, olyan hamar ideért hozzánk a csomag. 🙂

peggy

Köszönjük, nagyon szeretjük!

(És ha már ez itt a reklám helye, a fő képen Rékám szájából lecsöppenő nyálbuborékra is van ám megoldás a Peggy Baby nyálkendők személyében. Nekünk a patentos verzió vált be igazán. 😉 )

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com