WAHM

Work At Home Moms

Kisgyerekes anya vagyok, háromszorosan is és hát valljuk be, ha most munkakeresésre adnám a fejemet, nem igazán kapkodnának értem a nagyvállalatok. Mert vegyük csak például az idei ovikezdést… Abikám szépen debütált: beszokott, megszokott, majd 7 munkanap után kihullott az intézményből és elnézve az orrából távozó végtelen mennyiségű ööö izé, orrváladékot (nem írom ide hogy takony, mert az több óvodapedagógus szerint is csúnya szó), egyhamar nem is teszi újra tiszteletét a Cica csoportban.

De hát végül is vegyük a dolog jó oldalát: úgyis itthon vagyok a kicsivel, így megtehetem, hogy az első tüsszentés után kiveszem az aktuálisan beteg nagytesót az oviból és ápolgatom, de előbb-utóbb elfogy itthonról a kistesó-alapanyag és nekem is újra el kell kezdenem termelni a GPD-t.

Márti barátnőmmel épp ezért azon agyalunk mostanában, hogy mit kellene kitalálnunk, avagy feltalálnunk ahhoz, hogy gyerekek mellől, itthonról dolgozhassunk, célszerűen valami babás-mamás projekten, ami még kreatív tevékenység is és örömet okoz és hasznos és másoknak is tetszik és a férjünk is támogat és és és…

De addig is, amíg mi megvilágosodunk leendő vállalkozásunk mibenléte kapcsán, új sorozatot indítok a bogon olyan anyukákról, akik már megvilágosodtak. Akiknek volt valami “rendes” foglalkozásuk a gyerek(ek) megszületése előtt, amit aztán leváltottak egy “rendetlenre”. Jöjjenek hát sorban az okos, bátor, kreatív WAHM mamik, vagyis az otthon dolgozó anyukák (Work At Home Moms)!

Hamarosan érkezik az első cikk, főszerepben Nyári Fruzsinával,  a Fuss Babakocsival Mozgalom alapítójával. Ugye kíváncsiak vagytok rá?

Home-Based-Businesses-for-Moms-1-Intro-Lrg

A kép illusztráció

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

2 hozzászólás

  • […] Work At Home Moms sorozatunk második részében Árvai-Simonyi Ágit, egy olyan fantasztikusan kreatív, kétgyermekes anyukát ismerhetünk meg, aki gyönyörű ajándéktárgyakat készít elsősorban dekupázs technikával, és aki nemrégiben álmodott egy merészet és kézműves kávézót nyitott. De hogy miként válik valaki művelődésszervezőből kávéház-tulajdonossá és hogy mitől olyan különleges kávézó a mezőkövesdi Kedves Pöttyös? Olvass tovább és megtudod! […]

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com