álom gyerekek

Jó reggelt, anya!

“Testvéreimmel közösen úgy határoztunk, hogy majdnem 5 évesen, majdnem 3,5 évesen és majdnem 3 hónaposan elég idősek vagyunk már ahhoz, hogy 24 óráig önállóan gondoskodjunk magunkról, téged egyedül hagyva, hogy regenerálódhass egy kicsit. Mivel még sosem tudtál egyszerre megszabadulni mindnyájunktól, egy kis listával segítünk, hogyan oszd be a napod, ha nem lennének önálló ötleteid:

Ébresztő! Te komolyan nem vetted észre, hogy anyatejben úszik az ágyneműd? Nyomás fejni, zacskózni, sterilizálni. Mivel az igény szerinti szoptatás híve vagy, 3 óránál azért gyakrabban ismételd meg a procedúrát, mondjuk minden alkalommal, amikor a konyhában jársz. Bár, akár öntheted a lefolyóba is, mert úgyse fogom meginni, hanem ráköpöm a bébiszitterre, hehe.

Kivételesen ihatod a kávédat rendes tejjel, ma nem fog tőle fájni a pocakom. De ne borítsd ki, ha egy mód van rá.

Tudjuk, hogy még fel sem öltöztél és a gépet nyomkodod, ne legyél már penészvirág, irány a friss levegő! Ha nincs kedved homokozni, trambulinozz nyugodtan.

Jó, végül is az is valami, hogy kivitted a laptopot a kertbe. Apropó, fogat mostál már?

Rendelj nyugodtan ebédet, mi aztán nem rójuk fel neked. Könyörgöm, legalább annyi kanállal egyél belőle, ahány éves vagy. Ja, hát szívás, kellett neked harminc felett szülni.

Délután csicsikálhatsz kicsit. Ha attól jobban ráhangolódsz, egyik kezeddel cirógathatod a nagy macit, a másikkal meg kapirgálhatod a kis maci körmét. A melledet nem fontos most szabaddá tenned.

Nahát, ez nyálcsorgatósra sikeredett, nem igaz? Gyorsan végezz valami házimunkát, apa nemsokára hazaér.

Bármit is csináltok, zárt ajtók mögött tegyétek.

A Jégvarázsra itthon leszünk.

Csókol: Frici, Abi, Réka”

SCH_7547-Edit-Edit

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com