de jó lenne!

Kívánságlista

Tavaly sem karácsonyra, sem újévre nem bírtam időben átgondolni a kívánságaimat. Január közepén született egy bejegyzés, amiben pontokba szedve sorolom fel, hogy mik a terveim 2014-re, mondanom sem kell, csupán egyet sikerült kivitelezni, igaz, ez felülírja az összes többit! Igen elégedett vagyok ugyanis a hordónyi hasammal. 🙂

Most időben vagyok. Még karácsonyra is, nemhogy 2015-re, bár olyan vágyam nincs, amit a fa alá szeretnék. Jó volt olvasgatni mások kívánságait és én is elgondolkodtam rajta, hogy minek örülnék:

1. Lush ajakbalzsam. Van egy darab aloés ajakírom ugyan, már kb. másfél éve, ami csupán azért élhetett meg ilyen hosszú időt, mert folyton pakolgatom egyik zsebemből a másikba, meg a táskába, meg a fürdőszobába, meg a kocsiba, következésképpen sosem találom, amikor kéne. Ha lenne még egy, akkor nagyobb eséllyel ápolhatnám az ajkaimat. Mindig is nagy ajakír-rajongó voltam, a balzsamot meg még nem próbáltam, de szerintem nincs az a nő, aki ne vágyna ilyesmire (főleg ha még nincs neki) és nem, az sem érdekel, hogy Zoli nem bírja elviselni ha van a számon valami (mármint az ő száján kívül), majd kenegetném itthon, magamnak. 🙂

2. Éva magazin előfizetés. Hiába az internet, nem tudok leszokni a papír illatáról, tapintásáról, főleg a fürdőkádban elterülve. Bár nyilvánvalóan nem ismerem az összes picsamagazint, az Évát tartom mind közül a legolvashatóbbnak. De itt “vidéken” úgy kell rá vadászni, az újságosoknál nemigen van.

3. Jonathan Franzen: Szabadság. Régóta vágyom már erre a könyvre, de a mi könyvtárunkban nincs meg. Rákaptam ugyanis a könyvtárazásra, tök közel van, kaptam GYES-es kedvezményt, és ha elég hosszú listával megyek, mindig van 2-3 könyv, amit el tudok hozni. Van a blogon amúgy egy Ezt olvasom menüpont, ahol régebben gyűjtöttem és értékeltem az olvasmányaimat. Azóta átköltöztem a molyra.
Ez az idén olvasott könyveim listája:
http://moly.hu/tagok/evelin_gosztak/olvasmanylista
Ez pedig, amiket szeretnék elolvasni:
http://moly.hu/tagok/evelin_gosztak/kivansaglista
(Javaslatokat, könyvajánlókat mindig szívesen fogadok!)

4. Pandora függő. Erről már írtam a facebookon, szeretném, ha a baba születése után a karkötőmön fityegne mindhárom gyerekem nevének a kezdőbetűje. F-A-R vagy F-A-L, mindegy is. Zoli a múltkor értetlenkedett, hogy Z-t miért nem akarok. 😛

5. Pihe puha törölközők a fürdőszobába. Ez nálunk nagyjából az ágyneművel azonos kategória, olyan rohadt drágának érzem ezeket a dolgokat, hogy évek óta nem vettünk újat. Sőt, törölközőt még régen sem, a szüleimtől hoztunk cégeset… Egyébként a múltkor már majdnem rászántam magam. Kiválasztottam a színeket, csak nem volt méret a boltban.

6. Budapest Bár koncert, ülőjeggyel. Régóta kíváncsi vagyok rájuk.

7. Terápia második évad, kettesben végignézni Zolival. Vajon miért érzem úgy, hogy ez lesz a lista kipipálatlan eleme?

És végül, de nem utolsósorban: szeretnék egészséges kisbabát szülni és szeretném, hogy a szüleim közelebb költözzenek hozzánk. De azért ne túl közel!

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

3 hozzászólás

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com