Abigél bölcsőde fejlődés Frici nagyiposzt

Nyuszika, a bilidíler

nagyiposzt, én szóltam!

Becsületesen utánanéztem itt az internetes naplómon és még csak három hónapja történt, hogy Nyuszika olthatatlan vágyat érzett egy nyuszialakú, -színű és -szagú bili iránt, melyet épp Frigyes fiamtól kommunizált el. Ez -a cumirabló sünnel ellentétben- nem okozott Friciben nagy lelki törést, megértette, hiszen okos gyerek ő, meg jószívű és hát szegény nyuszikának nem volt bilije. Én meg fellélegeztem, hogy napi teendőim listája megrövidült a műanyagbilibőlszarkivakarás tételével.

Három hónap felhőtlen boldogság volt az életem, mígnem szerdán szóltak a bölcsiben, hogy a gyerekem -a kis másodhegedűs- érdeklődik a bilizés iránt, vidáman trónol rajta. Pénteken közölték, hogy sikerrel is járt a kislány, mindent beleadott -szó szerint-, ami csak azért meglepő, mert az én gyerekeim a szeretetük kifejezésének egyik jeleként bizonyos dolgokat csak velem hajlandóak csinálni, csak engem tisztelnek meg vele, ilyen dolog például az, hogy a nagydolgukat még véletlenül sem végeznék el a bölcsiben, azt hazahozzák, nyilván mert úgy szeretnek engem. Nos, miután Abi cica annyira ellazult a bölcsiben, hogy a gondozónőhöz való szoros kötődés jegyében kis barna ajándékcsomaggal lepte meg, úgy tűnik komoly a helyzet, úgyhogy indokoltnak láttam itthon is elővenni a bilit. Amit a nyuszi elvitt.

Volt nagy pislogás Fricikém részéről, amikor előkerült a bili, szinte láttam a gondolatokat átsuhanni a homlokán, ahogy kombinál, magában egyezkedik a sünikével, mert nyilván ha a bili jön-megy, akkor a cumi is ugye…No igen, ez elég nagy logikai malőr volt a részemről, igazán vehettem volna egy másik bilit, de olyan hirtelen jött ez az egész. A hivatalos jelentés szerint -csak a közös családi fedősztori végett- nyuszika már nagyfiú(lány?) lett és már eléri a wc-t, így nem kell neki a bili. Abi cica meg ma este is ügyesen belepisilt.

Frici rajzterápiával kezelte a felgyülemlő feszültséget, zsírkrétával alkotott egy művet, melyet egy bokor alá helyezve, egy nagy kővel rögzítve hagyott a nyuszira…

DSCN3793

A levél, nem tudni mi áll benne

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

4 hozzászólás

  • kedvet kaptam bilit szerezni….bár mi még csak ott tartunk a nagyasszonnyal, hogy kinyomás után azonnal bejelenti, hogy kaka…de ez is nagy lépés..mert 2 hete még úgy tűnt..azt sem veszi észre, hogy odalent történt valami, de legalábbis vígan játszott tovább egy barna csomaggal a popsi alatt is…szóval nem igazán éreztem érettnek erre—de némi optimizmusra ad okot, hogy anno kisfiam, annak ellenére, hogy “nagyonszakértők” megállapították a statisztikáik alapján, hogy a fiúk sokkal nehezebben és később lesznek szobatiszták..szóval ezt cáfolandó Patrikom 22 hónapos korára éjjel is szobatiszta volt…és minden döccenő nélkül…nem voltak hetekig tartó lepedőcserék..egyik napról a másikra…szóval hátha genetika..nyehehhe..én is szobatiszta vagyok..és apa is 😀 ..de le a kalappal Abi előtt is…nagyon ügyes és meghozta a kedvem a próbálkozáshoz 🙂

  • Hihetetlenül koraérettek a gyerekeid. Legalábbis az enyémekhez képest. A fiúk mindketten elmúltak három évesek, mire megszabadultunk a pelenkától. Kb akkor, amikor az aktuális kistesó 3-4 hónapos volt. Már csak reménykedem, hogy Lénának nem lesz szüksége ehhez egy újabb testvérre, mert negyediket nem tervezünk. Jelenleg viszont semmi jelét nem látom, hogy feltűnt volna neki, hogy ő az egyetlen a családban, aki vetkőzés nélkül bárhol végezheti a dolgát, és ez nem bevett dolog egy bizonyos kor után.

  • A szomszédom tesójának a lánya egy hónappal fiatalabb mint Mira, és már majdnem szobatiszta… Igaz a nagylánya is 18 hónaposan az volt. Most erősen meggondolandónak tartom, de bevallom őszintén nem érzek késztetés az 1000+1 pisis cucc mosására, a kakisról meg ne is ebzséljünk. Mert érdeklődtem tőle, hogy hogyan csinálta, és mondta, hogy egyszerűen csak elővette a bilit, levette a kiscsajról a pelust, és amikor sikerült a bilibe termelni, hatalmas csinadrattát csaptak, és így Nórika iszonyatosan élvezi a dolgot, és nagyon örül már ő is magára. Baleset előfordul, de már nem sok. Éjszaka viszont álmában pisil, és ezzel nem tud mit kezdeni, nagylánya nem pisilt éjjel.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com