Abigél bölcsőde Egyéb én

Az én születésem napja

hétfőre esett, 29 éves lettem.

Ennek örömére rendeltem magamnak egy friss, ropogós laptopot. Sosem volt még vadonatúj gépem. Elköltöttem rá 198 db rézvörös, engóbozott, hódfarkú tetőcserép árát, most barátkozunk egymással.

Direkt nem írtam meg ezt korábban, tekintettel “a blog ereje” nevezetű felsőbbrendű erőre, mely mindent megvalósít, amit csak kigondol és leír az ember (érdemes kipróbálni, működik ez Pandora ékszerekre, fogyásra, palacsintára, bármilyen reálisan megvalósítható vágyra). Szóval nem írtam le, mert akkor bizonyosan megkaptam.- volna a laptopot négy példányban személyesen, háromban postán, kettőben meg futárral. 🙂

A délutánt szülői értekezleten töltöttem a bölcsiben Abi miatt, augusztus 5-én kezdjük a beszoktatást a Micimackó csoportba és szívecske lesz a jele. Hazafelé biciklizve jól megáztam, de Zoli finom vacsorával várt.

Sajnos nincs erőm épkézláb gondolatokat megfogalmazni, így összeszedetlen vagyok, bocsika. Akiket zavar a minőségi visszaesés, kommentben jelezhetik, legfeljebb tartok egy blogos nyári szünetet és szeptembertől újult erővel írok majd, jó lesz?

Amúgy ez a háromszázadik bejegyzésem, gratulálok magamnak.

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

4 hozzászólás

  • Én is gratulálok NEKED! Ha elmész vakációra, mert ugye azt mindenki megérdemli, akkor “jó pihenést!” De azért ezt jól gondold meg, mert nekünk, mint 1-2-3gyerekes anyukáknak ennyi vakáció jut szinte! 🙂 Mégegyszer boldogat!

  • Na jó, itt is boldog szülinapot kívánok, ha már így kikényszerítetted :-D. Vakáció? Maximum akkor, ha találsz egy olyan blogot, ahol ennyire jól lehet szórakozni, és ezt megosztod velünk. De ezzel csak óvatosan, mert a végén odaszokunk, aztán nesze neked világhír! Jól van na, pihenjél. Esetleg vedd elő a régi fogalmazás füzeteidet (talán még megvannak valahol egy sufniban a leveleiddel együtt) és másold be azokat, amiket a suliban írtál. Ilyenekre gondolok, hogy “Nyári élményeim”, “Kedvenc könyvem”, “Levél a legjobb barátomhoz”. Tudod, amilyeneket nekünk soha nem kellett írni.

  • Neeee menj nyáriszünetre! Vagy ha itt mész, amott ne menj. De legalábbis ne egy időben történjen a pihenés, mert akkor velünk mi lesz? 🙂

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com