múltidéző

Megismerkedésünk

Műegyetemi Állásbörze, 2007. április 25.

Ő így:

Idén elmegyek az állásbörzére. Nem lehet ezt a háeresekre bízni. Felvesznek minden hülyét a S.-hoz, nem is értem. Egyáltalán milyen szakma az a háer? Majd én kiválogatok pár értelmes fiatalt aztán majd meglátjuk mi lesz belőlük. Nem öltözöm ki, csak a szokásos. Csizma, farmer, ing, oldaltáska a bőrszíjon. Praktikus darab, beleférnek az irataim, pénztárca, mobil, golyóstoll, névjegyek. Sétálgatok fel-alá, jönnek az érdeklődők, van remény. Nahát, milyen jó kis pipi, megkérdezem mit akar. Szakmai gyakorlatra? Persze! Ki kellene tölteni a kérdőívet. Fontos a nyelvtudás. Három nyelvvizsga? Ígéretes. Sikerült kitöltenie a papírt. Döbbenet! A legtöbben nem tudnak ezzel a feladattal megbirkózni, ezt mindjárt meg is mondom neki. Telefonon értesítünk majd, felírtad a számod?

Én így:

Idén elmegyek az állásbörzére. Ott lesz az a francia cég, a D. ahol dolgozni szeretnék. Elmegyek azért a S. standjához is, évfolyamtársak mondták, hogy oda minden hülyét felvesznek. Nem öltözöm ki, csak a szokásos. Farmer, meg valami felső. Reggel húzták ki két fogamat a fogszabályozás miatt, igen látványos az űr, még kicsit furcsán beszélek a fájdalomcsillapítótól. Remélem azért nem csorog a vér az államon. Nincs nagy tolongás, remek. Sétálgat ott az a hosszúhajú pasi, biztos a háeres. Anyám, az az oldaltáska! Döbbenet! Vajon csókolommal köszönjek? Jó napot, érdekelne, hogy szakmai gyakorlatra lehet-e jelentkezni. Töltsem ki a papírt. Nahát, de bonyolult. Nem kérek segítséget a bajszostól, ciki lenne. Beírom a nyelvvizsgákat, nincs elég hely nekik. Telefonon értesítenek majd, felírtam a számom.

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

5 hozzászólás

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com