gyerekek

A Leghűségesebb Olvasóm és Az Egykegyerek

Leghűségesebb Olvasóm anyukám után – meg persze Ronin és az egy szem nyilvános követőmön (köszi,Kriszti!), na meg a kereszt-szüleimen, esetleg sógornőmön és unokahúgomon, talán még Ágin és Zuskán kívül (kihagytam valakit?) minden bizonnyal a fiam. Hozzáértő szemekkel választja ki nap mint nap, hogy melyik (kizárólag kép-, illetve videomellékletes) bejegyzést kívánja végignézni. Ötvenszer. Most persze a vidámparkos a sláger, meg a nyaralós, de azért néha befigyel a Tente babás performansz is. Ilyenkor áhítattal hallgatja/nézi önmagát, néha lehajtja a fejét és szemérmesen elmosolyodik, mintegy jelezve, hogy igazán nem szükséges tapsolni, anélkül is tudja, hogy milyen ügyes.
És akkor Abiról is. Szerdán Frici nem aludt itthon, nem titkolt vágyam volt, hogy végre elterpeszkedhessek éjszaka a saját ágyamban anélkül, hogy lerúg egy angyaltalp (=Frici lába). Még olvasnivalóval is készültem, Abi ugyebár szépen alszik este, nem sok vizet zavar, na én most juszt is kipihenem magam. Kislányomat megsuhinthatta a változás szele, észrevette, hogy a kandúr nincs a háznál, kombinált kicsit magában, majd előre megfontolt szándékkal feltűnősködött egész éjszaka. Óránként szólt, hogy menjek be hozzá. Mint valami elkényeztetett kis egykegyerek. Persze szívesen mentem, örülök ezeknek a lopott pillanatoknak így kettesben 🙂

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com