Töki(lány)

Fejkörfogat még utoljára

Ma érdekes telefonbeszélgetést folytattam anyával. Beszámoltam neki a tegnapi ultrahang eredményről, meg a babám fejméretéről. Azt mondta ne idegeskedjek, csak az apjára ütött az a gyerek, mivel Zolinak is kicsi a feje. Jobban belegondolva tényleg elég keskeny feje van és nem is nagy ahhoz képest, hogy mekkora testen hordozza. Csak valahogy a szakáll meg a hosszú haj miatt nem tűnt fel eddig.
Este mondom Zolinak, hogy szerintem kicsi a feje. Erre közli, hogy tudja, hiszen S-es bukósisakot hord motorozáshoz… Na hát köszi, hogy ezt eddig nem volt képes nekem mondani! Gyorsan le is mértem mindkettőnk búráját, Zolinak 56 cm, nekem 54. Az átlagos felnőtt feje pedig a gugli szerint 53-59 cm között van.
Ha eddig egy picit is aggódtam, ma már teljesen megnyugodtam. Akármekkora is a férjem feje, ő az egyik legértelmesebb ember, akit ismerek. Remélem a kisbabánk sok mindent örököl majd tőle. Na jó, azért ha lehet mégse mindent… hogy is fogalmazzak, azért vannak neki is hibái :-)))

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com