terhesség Töki(lány)

35 hetes státusz (Töki(lány) és Anya)

Ma voltam nőgyogyónál, betöltött 35 hetes vagyok.
Megvolt az első ctg, minden rendben, csak azt nem értem, hogy miért kell negyedkiló békás Haribot magamba tömnöm ahhoz, hogy Töki(lány) táncra perdüljön a pocakomban? Márpedig a ctg csak akkor érvényes, ha a 15-20 perc alatt produkál a pocaklakó egy pár ugrást… No de mindegy is, nem panaszkodom, hisz imádom a békás cukrot 🙂 Csak éppen az a 13 kiló plusz okoz némi keserűséget az élvezetben…
Töki(lány) méretei a következőek:
BPD (fejátmérő):   87 mm
AC (haskörfogat): 320 mm
FL (combcsont):   71 mm
Becsült súly:          2750 g
Az átlaghoz viszonyítva a fejméret továbbra is kisebb picit, de nem rendellenesen szerencsére. A doki azt mondta, hogy a 37. hétre el kellene érni a 90 mm-t, szóval van 2 hetünk, hogy 3 mm-t szélesítsünk a baba fején. Fog ez menni 🙂
Pocakméret, combcsont pedig jóval nagyobb a 35. heti átlaghoz képest.
Direkt nem szedem elő Frici 35. heti adatait, semmi értelme nincs az összehasonlítgatásnak. Minden baba egyéni módon fejlődik, az én babám pedig akármijét nézzük, tökéletes lesz. Mint a bátyja!
Fentieken kívül is minden a legnagyobb rendben van, szép a méhlepény, teljesen zárt vagyok, magzatvíz mennyisége megfelelő. Hamarosan a finishbe érkezünk!

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com