fejlődés Frici

Kedvencek

Semmi értelmét nem látom Frici születésétől kezdve visszaemlékezni a dolgokra, úgyhogy a jelenlegi állapotot rögzítem.
Frici most 16 és fél hónapos, 82 cm és kb 10,5 kg.
Kedvenc időtöltése:
Meséket olvastat. Hozza a kiválasztott könyvet, bekucorodik az ölembe és kezdődhet a móka. A legszívesebben a Kerekítős könyveket olvassa. Már úgy megtanulta, hogy melyik rajzhoz melyik mondóka dukál, hogy egyedül is csinálja, mutogatja.
Kedvenc mondókái:
– Sűrű erdő, kopasz mező
– Csip csip csóka
– Fut a vonat
– Hopp cine cineci
– Harangozós
Sokszor esti mesének is kerekíteni kell. Próbálkoztunk Boribonnal és Bogyó és Babócával is, de nem igazán köti le. Ja és hogy milyen régi keletű nála ez a Kerekítő-rajongás? Íme egy bejegyzés a Kerekítő honlapján 2011 májusából: Kórházi kerekítés
Szereti még a Kerekítő manó egy napja című leporellót és a legújabb kedvenc a Képes szótár című lexikon, amiben imádja mutogatni a képeket. Már a legtöbbet fel is ismeri és a szó első szótagját magától, vagy utánozva mondja.
Kedvenc játéka most 4 db kb 3 centis kiskutya, amihez tartozik egy pici kád és egy törölköző. Őket szokta fürdetgetni, meg néha ráteszi őket az alvós kutyájára, vagy Vanek fejére.

A szerzőről

Evelin

Evelin vagyok, háromgyerekes, egyvizslás, egymacskás, férjezett, 32 éves néhai építőmérnöknő, mostanában leginkább anya és részmunkaidős blogírnok.

Szólj hozzá!


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com